Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Naaldwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage
Is er sprake van een lekkend riool Redactie, 10 juli 2024
Als er lekkage ontstaat in het riool, is ATF Loodgieter & Onderhoud in Naaldwijk er voor u!

Bent u geconfronteerd met een lek in uw riolering?Dit kan nadelige gevolgen hebben, zowel voor uw gezondheid als uw financiële situatie. De onaangename geur die vrijkomt, kan een teken zijn van een lekkende riolering.

Welke indicaties wijzen op een lekke rioleringsleiding?

Wanneer er een onplezierige stank vrijkomt, kan dit duiden op een lek in de riolering. Het kan echter ook voorkomen dat u de stank van de lekke riolering van uw buren ruikt. Het verschijnen van een vochtige plek op de grond kan duiden op een lek in de riolering.

Wat zijn de redenen achter een lek in uw rioolleiding?

De gemiddelde levensduur van een rioleringsstelsel bedraagt doorgaans 20-25 jaar. Het verrichten van regelmatig onderhoud aan het riool kan echter invloed hebben op de levensduur ervan. Rioleringsdefecten ontstaan vaak door gebrek aan onderhoud.

Heeft een rioollek invloed op uw welzijn en gezondheid?

Het is van groot belang om te begrijpen dat rioleringsproblemen niet alleen uw gezondheid in gevaar kunnen brengen, maar ook die van anderen. Het kan gebeuren dat een lekkend riool direct contact veroorzaakt met verontreinigd afvalwater, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Het besmette afvalwater brengt gevaar met zich mee voor iedereen die hiermee in aanraking komt, inclusief uw buren en huisdieren.

Is uw riool aan het lekken?

In geval van een lekkage in uw rioolsysteem, is het cruciaal om direct een professional in te schakelen die ervaring heeft met rioleringsproblemen. Dit is van essentieel belang om schade aan uw woning te voorkomen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een lekkage in uw riool op te lossen.

Het is mogelijk om gebruik te maken van relining. Dit is een duurzame methode voor reparatie. Voor het repareren van specifieke delen van het riool zonder dat er een complete renovatie plaatsvindt, is relining een goede optie. Het plaatsen van een bijzondere sok in de rioleringsbuis zorgt ervoor dat het lek wordt hersteld.

Een andere optie is het gedeelte wat lekt te laten vervangen. Als het lek echter regelmatig optreedt of het riool al oud is. Dan is het verstandig om te laten zorgen voor een rioolvernieuwing.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5094

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.