Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Naaldwijk voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Naaldwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Riolering aanleggen in Naaldwijk

Ga je een woning bouwen of verbouwen of moet het riool worden vervangen? Heeft u hulp nodig bij dit project? De vakmannen van ATF Loodgieter & Onderhoud helpen u graag verder. Wij werken met kwalitatief goed materiaal en hebben alle benodigde kennis om de klus tot in de puntjes te klaren. Als u hulp nodig heeft bij het aanleggen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk, staan wij voor u klaar.

Een aanzienlijk deel van het rioolstelsel is niet zichtbaar aangezien het zich onder de vloeren en in de muren bevindt. Daarom is het extra belangrijk om deze taak goed uit te voeren of te vervangen, anders zult u gedwongen zijn om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Dankzij onze grondige aanpak kunt u nog jaren vooruit met uw riolering, zonder enige problemen.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Nog steeds worden gresbuizen veel gebruikt in oude woningen. Wanneer er sprake is van een lek in een oude gresbuis, rijst de vraag of deze kan worden vervangen door een PVC buis zonder dat de gehele riolering vernieuwd hoeft te worden. U hoeft zich geen zorgen te maken, bij ons maken we gebruik van speciale overgangsstukken zodat de hele riolering niet vervangen hoeft te worden.

Het uitvoeren van een rioolinspectie bij een lekkage in een riool met gresbuizen is wel aan te raden. Met het uitvoeren van een rioolinspectie kunnen alle gresbuizen onderzocht worden om de staat van de buizen vast te stellen. In het geval dat de toestand van de gresbuis riolering slecht is, kan het verstandiger zijn om het complete riool te laten vervangen.

Riolering vervangen in Naaldwijk

Als uw riolering in uw woning aan vervanging toe is vanwege lekkages op meerdere plekken, of als u deze problemen wilt voorkomen, dan kan ATF Loodgieter & Onderhoud u helpen door het gehele rioolstelsel te vervangen. Dan kan ATF Loodgieter & Onderhoud u helpen met het vervangen van uw gehele riool. Voor een advies op maat over uw riolering zijn wij beschikbaar. U kunt ons contacteren op 070 207 5094.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Naaldwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5094

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.