Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Naaldwijk voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Naaldwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Badkamer ontstoppen in Naaldwijk

In de badkamer zijn er vaak verschillende afvoeren. Het is mogelijk dat een van deze afvoeren verstopt raakt, wat erg vervelend kan zijn. Het kan zijn dat enkel het doucheputje verstopt raakt, maar het kan ook gebeuren dat de verstopping verder in het afvoersysteem zit. Hierdoor wordt het water in de toilet en wastafel geblokkeerd. Mocht dit het geval zijn, dan is het verstandig om ATF Loodgieter & Onderhoud te bellen.

Wanneer u te maken krijgt met ernstige rioolproblemen, blijven agressieve middelen vaak de enige oplossing voor particulieren. Helaas kunnen deze middelen vaak meer schade aanrichten dan herstellen. Er is een mogelijkheid dat de rioleringsbuizen worden aangetast en mogelijk schade oplopen. Dit leidt tot een grotere kans op lekkages, wat alleen maar voor meer problemen zorgt. Als u te maken krijgt met serieuze rioolproblemen in de badkamer, aarzel dan niet om ons in te schakelen! Wij zijn experts in het verhelpen van verstoppingen. Neem direct contact met ons op via 070 207 5094 en wij komen snel ter plaatse.

Oorzaken problemen badkamer

In de badkamer ontstaan vaak verstoppingen door het gebruik van verzorgingsproducten. Haren zijn hierbij vaak de boosdoener. Na elke douchebeurt en gebruik van de wastafel, zal er nieuw vuil in de leiding terechtkomen. Dit zorgt ervoor dat de leiding steeds verder verstopt raakt en uiteindelijk compleet dichtslibt. Onze hulp bij een verstopping in de badkamer is vanzelfsprekend. Maar voorkomen is altijd de verstandigste keuze.

Een goede manier om te voorkomen dat de badkamer verstopt raakt, is door regelmatig de putjes schoon te maken en na elke douchebeurt de haren uit de afvoer te verwijderen. Met een simpele ingreep kan je veel geld en inspanning voorkomen. Het schoonmaken van de putjes kan vaak een beginnende verstopping in de badkamer verhelpen.

Verhelpen ontstopping badkamer

Mocht u zelf niet in staat zijn om het probleem op te lossen, dan kunt u ATF Loodgieter & Onderhoud inschakelen om de ontstopping voor u te verhelpen. Neemt u contact met ons op via 070 207 5094. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk bij u langs te komen, omdat we begrijpen hoe vervelend het is om uw badkamer niet goed te kunnen benutten. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij vaak in staat om de verstopping snel en efficiënt op te lossen.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Naaldwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5094

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.