Rioolrenovatie in Naaldwijk

Gaat het riool van uw woning al decennia mee, maar heeft u de laatste tijd te maken met veel kleine problemen? Misschien vermoedt u dan dat het tijd is voor vervanging. In veel gevallen is rioolrenovatie ook een goede optie. Het is goedkoper, geeft minder overlast en resulteert in een zo goed als nieuw riool. Dit wilt u ook? In de regio Naaldwijk kunt u hiervoor terecht bij ATF Loodgieter & Onderhoud. Dankzij een speciale riooltechniek kunnen we onze klanten een prachtig resultaat bieden.

Rioolreparatie door relinen

Bij rioolrenovatie maken we gebruik van een riooltechniek die relining heet. Hierbij kunnen we rioolrenovatie toepassen zonder het riool open te breken. Dat scheelt u veel hinder! Met behulp van de zogenaamde kousmethode brengen we een kous via een put aan in het riool. Dankzij de water- en luchtdruk komt de kous goed tegen de rioolwand aan te zitten. Zo heeft uw riolering een nieuwe laag gekregen!

Bij het relinen zijn er nog diverse keuzes die gemaakt moeten worden. Is een kous van glasvezel of polyester-naaldvilt het geschiktst? Hoe moet er worden uitgehard? En hoe moet de kous worden geïmpregneerd? De antwoorden op deze vragen hangen af van verschillende factoren. Als u hierover meer informatie wilt, voorzien onze vakmannen u met plezier van advies. Na onze rioolrenovatie kan uw riool in Naaldwijk of omgeving weer jaren mee!