Rioolvliegjes in Naaldwijk?

Last van rioolvliegjes, en komt u er maar niet van af? Dan is het tijd om een professional in te schakelen. In de regio Naaldwijk kunt u aankloppen bij ATF Loodgieter & Onderhoud. Wij zorgen voor een goede en gunstige oplossing!

Rioolvliegjes, latrinevliegjes of motmuggen?

Misschien denkt u dat om verschillende insecten gaat, maar rioolvliegjes, latrinevliegjes en motmuggen zijn slechts verschillende benamingen voor hetzelfde beestje. Normaal gesproken zijn ze te vinden in het riool. Treft u ze daarbuiten aan? Dan is dat een slecht teken. Het wijst namelijk op lekkage aan uw riolering. De vliegjes kunnen door een scheurtje in uw riool uit de buizen komen. Vlak bij het lek treffen ze in het slib een vruchtbare plek aan om zich voort te planten. Zo heeft u al snel te maken met veel overlast! Als u bedenkt dat rioolvliegjes nare ziektes met zich meenemen, begrijpt u dat een snelle oplossing belangrijk is.

Die vindt u bij onze vakmannen. Wij kunnen voor u de rioolvliegjes bestrijden. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 070 - 207 50 94. We komen dan zo vlug mogelijk bij u langs om de overlast weg te nemen. In Naaldwijk en omgeving staan wij voor u klaar!