Toilet verstopt in Naaldwijk

Het toilet kan best een prettige  plek zijn binnen het huishouden, maar niet als er sprake is van een verstopping. Helaas is het toilet bijzonder gevoelig voor een verstopping; toiletpapier, tissues, maandverband en andere materialen waarop ons toilet niet altijd is berekend, zorgen ervoor dat er een verstopping in de wc kan ontstaan. Heeft u een wc die stinkt, ondanks dat u uw toilet goed schoonhoudt? Waarschijnlijk is uw wc verstopt. In de regio Naaldwijk is ATF Loodgieter & Onderhoud gespecialiseerd in het ontstoppen van uw toilet.

Een verstopt toilet zorgt ervoor dat u deze niet meer kan gebruiken. Heeft u maar één toilet in huis, dan bent u uiteraard direct op zoek naar hulp. In de regio Naaldwijk kunnen wij uw toilet ontstoppen voor een definitieve oplossing. Schakel ons daarom in bij een verstopte wc. Wees er snel bij voordat het toilet overloopt of additionele problemen ontstaan, zoals een lekkage. Wij staan voor u klaar bij een toilet verstopping!

Het toilet ontstoppen

Het ontstoppen van een toilet is een vervelend klusje. Mogelijk doet zich een blokkade voor aan de voorkant van de afvoer en met een beetje geluk helpt een plopper al om de verstopping op te lossen. Mocht dit niet helpen, dan bent u in de meeste gevallen aangewezen op een ontstoppingsdienst. In de regio Naaldwijk zorgen wij voor de gewenste oplossing bij een wc verstopping. Hiervoor maken we gebruik van diverse methoden, zoals een hogedrukspuit of een trekveer. Zit het probleem dieper in de afvoer? Dan kan het probleem zich uitbreiden. Schakel ons in voor een gerichte oplossing!

Wilt u uw wc ontstoppen of heeft u andere verstoppingen? Lees meer over al onze ontstoppingswerkzaamheden of neem contact met ons op via 070 - 207 50 94 of via ons contactformulier.