Riool ontstoppen in Naaldwijk?

De meeste mensen zijn gewend aan het riool dat optimaal werkt, waarbij het water volgens verwachting wegloopt. Mocht dit echter een keer niet het geval zijn, dan levert dit direct problemen op. Zo komt er water omhoog vanuit uw toilet, blijft het water staan in de gootsteen of loopt het water in de douchecabine niet goed weg. Het zijn deze momenten waarbij u pas beseft welke functie de riolering heeft binnen een huishouden.

Riool verstopt?

Is uw riool verstopt of heeft u te maken met een hardnekkige riool verstopping die u niet zelf kan oplossen? Dan heeft u behoefte aan een professionele ontstoppingsservice. In de regio Naaldwijk is ATF Loodgieter & Onderhoud uw partner voor het ontstoppen van uw riool. Voor riool ontstoppen bent u bij ons aan het juiste adres. Een rioolverstopping is overigens iets anders dan een verstopping in de afvoer van de gootsteen of het toilet; het probleem is verderop in het riool te vinden. Wij zorgen in Naaldwijk voor een efficiënte oplossing tegen een riool verstopping. Wij staan snel voor u klaar!

Waardoor raakt een riool verstopt?

Het dagelijks gebruik van onze riolering zorgt ervoor dat zich allerlei materialen kunnen ophopen; toiletpapier, vet- en etensresten, shampoo en nog veel meer. Dit zorgt ervoor dat leidingen van de riolering vernauwen, waardoor het water niet meer zoals gebruikelijk doorstroomt. Het zijn vaak de opvallend grote materialen die men door de afvoer spoelt, welke op een later moment zorgen voor verstoppingen. Ons riool is niet berekend op deze materialen, waardoor de verstopping vroeg of laat naar voren komt.

Manieren van riolering ontstoppen

Krijgt u te maken met een verstopt riool in uw woning, winkel of bedrijfspand? In Naaldwijk en omgeving staat ATF Loodgieter & Onderhoud voor u klaar met een effectieve oplossing. Per situatie beslissen we hoe we uw riolering ontstoppen. Dit kan zijn door middel van hoge waterdruk of met een mechanische veermachine. Iedere situatie is uniek en vraagt om een andere methode! Maak direct een afspraak door te bellen naar 070 - 207 50 94.

Lees meer over onze mogelijkheden in ontstoppen.