Gootsteen ontstoppen in Naaldwijk?

Onze gootsteen of keukenafvoer gebruiken we vrijwel dagelijks, bijvoorbeeld om vieze borden af te spoelen of onze handen te wassen met zeep. Door vettigheid in zeep en (te dikke) etensresten kan de afvoer vol lopen en blokkeren. Hierop blijft water staan in de gootsteen. Lukt het uzelf niet de gootsteen te ontstoppen? Schakel ons dan in.

Een beginnende verstopte gootsteen herkennen

Een verstopte gootsteen is eenvoudig te herkennen; het water loopt niet meer snel genoeg weg of u hoort borrelende geluiden. Uw gootsteen borrelt? Dit is vaak zelf nog op te lossen door een plopper te gebruiken of een langer element in de afvoer te prikken. Zit de verstopping direct onder de gootsteen, dan kan u er tevens voor kiezen de zwanenhals los te koppelen. Hoe herken je een verstopte gootsteen?

  • Water uit een volle gootsteen loopt moeilijk weg
  • Zichtbare belletjes in de afvoer bij het weglopen van water
  • Borrelende afvoer

Hulp nodig bij gootsteen ontstoppen?

Een verstopping in de gootsteen kan erg hardnekkig zijn. U wilt niet het risico lopen dat verstoppingen blijven terugkeren. Schakel daarom de hulp in van ATF Loodgieter & Onderhoud. Wij maken gebruik van diverse methoden die zorgen voor een blijvend resultaat. Zo verloopt de afvoer van de gootsteen weer zoals u verwacht. Schakel ons daarom in bij verstoppingen in de gootsteen. Wij staan voor u klaar in de regio Naaldwijk.

Maak ook kennis met onze overige werkzaamheden rondom ontstoppen.