Verstopping in de badkamer?

De badkamer is een comfortabele ruimte in onze woning, maar ook een ruimte die gevoelig is voor verstoppingen in de afvoer. Hier maakt u gebruik van de douche, de wasbak en vaak ook het toilet; drie sanitaire onderdelen die een goede afvoer behoeven. Een verstopping in één van deze afvoeren kan gevolgen hebben voor de algehele afvoer in de badkamer en dat levert in potentie veel overlast op. Heeft u stank in de badkamer? Waarschijnlijk is uw douche of bad verstopt. Een bad of douche ontstoppen kunt u zelf misschien wel doen. Zit de verstopping dieper, dan kunt u ons inschakelen. Na vele jaren ervaring verzekeren wij u van een duurzame oplossing als uw badkamer is verstopt.

Oorzaken verstopping badkamer

Door onze gehele badkamer lopen leidingen, wat betekent dat een verstopping vrijwel overal kan ontstaan: in de afvoer van uw wastafel, toilet, douche of bad. Verstoppingen ontstaan vaak door het overmatig gebruik van shampoos, gel of scheerschuim. Uitvallend haar in combinatie met shampoo zorgt er bijvoorbeeld voor dat het geheel samengeklonterd in de afvoer terecht komt en hier een verstopping veroorzaakt. Laat een verstopping het comfort in uw badkamer niet verpesten en schakel direct ATF Loodgieter & Onderhoud in. Wij staan voor u klaar in Naaldwijk.

Sanitair badkamer ontstoppen in Naaldwijk

Een verstopping in de badkamer komt zelden uit de lucht vallen. Er heeft zich al een tijdje vuil opgehoopt en dit leidt uiteindelijk tot een verstopping, welke doorgaans hardnekkig van aard is. Is uw doucheputje verstopt of wilt u uw wastafel ontstoppen en helpt het gebruik van de eigen plopper of ontstoppingsmiddelen niet? Dan kunt u het beste een ontstoppingsbedrijf inschakelen. Wij verhelpen de allround verstopping die zich in uw badkamer kan voordoen, voor het optimale resultaat; comfort in de badkamer.

Badkamer ontstoppen gebeurt vaak door middel van hoge waterdruk, waarmee het leidingwerk wordt doorgespoten en vastzittende deeltjes loskomen. Dichtgeslibde leidingen kunnen ook worden schoongefreesd met onze mechanische veermachine. Wij hebben diverse methoden om de afvoer van uw badkamer te ontstoppen. Vooraf of ter plekke geven wij graag meer informatie over onze methoden, afhankelijk van de situatie. Ook elders in huis hulp nodig met ontstoppen? Bekijk onze mogelijkheden tot ontstoppen!