Riool of afvoer ontstoppen in Naaldwijk?

Blijft er water staan in de douche, gootsteen of het toilet? Dan heeft u vermoedelijk te maken met een verstopping. Dat zorgt voor directe overlast en uiteraard een onhygiënische situatie. Laat een verstopte afvoer in Naaldwijk daarom snel oplossen door ATF Loodgieter & Onderhoud. Wij trachten zo snel mogelijk voor u klaar te staan, zeker binnen 24 uur! Wat zijn veelvoorkomende locaties van een verstopping in huis?

Voor het vinden van de oorzaak van uw verstopping zetten wij de modernste technieken en apparatuur op het gebied van riolering in. Zo maken wij onder andere gebruik van een elektrische verenmachine en ontstoppen we onder hoge druk. Uw probleem wordt op deze wijze vakkundig opgelost, zodat u niet lang met de akelige gevolgen van een verstopping vandoen hebt. Zit de verstopping dieper in het rioleringsstelsel? Dan hebben we de mogelijkheid om gebruik te maken van een rioolinspectie middels camera.

Verstopping dakgoten Naaldwijk

Niet alleen binnenshuis kan u te maken krijgen met een verstopping, ook de dakgoten kunnen verstopt raken. Door losliggende blaadjes en ander vuil raken dakgoten overbelast, waardoor zich opstoppingen voordoen. Een mogelijk gevolg hiervan is een lekkage in de dakgoot; dat wilt u natuurlijk niet. Daarom kunnen we ook uw dakgoten ontstoppen. Overigens voorkomt u een verstopping in de dakgoot door zelf periodiek een check uit te voeren óf te kiezen voor rioolreiniging, waarbij de dakgoot op aanvraag wordt meegenomen.

Heeft u acuut behoefte aan onze ontstoppingsservice in Naaldwijk? Schakel dan ATF Loodgieter & Onderhoud in! Neem contact op voor onze directe mogelijkheden om bij u langs te komen.